Preview Mode Links will not work in preview mode

Ga naar >>> www.asaboardgamer.com >>> De thuishaven van De Startspelers Podcast, bordspel reviews, top 10 lijstjes en veel meer

Go to >>> www.asaboardgamer.com >>> Home of De Startspelers Podcast, boardgame reviews, top 10 lists and much more

Jun 3, 2020

Geen Google Maps auto’s door de straten, maar ouderwets met de hand. Het Koninkrijk Nalos hebben wij deze weken veelvuldig  in kaart gebracht. In tetrisvorm, dat dan weer wel.

2.26 Wat hebben we gespeeld? (Dust in the Wings (Board and Dice), Blood Rage: Digital Edition (Exozet, Asmodee Digital, CMON), Kashgar:...


May 6, 2020

Het ontwikkelen van beschavingen is voor veel ontwerpers een favoriet thema. Of deze nu oud, futuristisch of zelfverzonnen is, het spelplezier is er niet minder om.

0.50 Spellencollectie Management

7.00 Wat hebben we gespeeld? (Maya (White Goblin Games), Everdell - Spirecrest (Starling Games), Imperial Settlers -...


Apr 22, 2020

Hoe mooi zou het zijn om in deze tijden van thuis zitten uit het raam te vliegen en te kunnen ontsnappen? Gewoon op de trein stappen of met Peter Pan naar Neverland. Dat en meer in deze aflevering.

2.48 Wat hebben we gespeeld? (Traintopia (Board and Dice), Geven en Nemen (999 Games))

18.38 Vicky Swers en Bart Latten...


Apr 13, 2020

Dinodierentuinen en legoblokjes nemen onze woonkamer over en de spellenkast kleurt langzaam geel. Het is duidelijk, er woont hier een kleuter in huis. Daarom bespreken we in deze aflevering onze favoriete kinderspellen van de laatste tijd.

2.55 Wat hebben we gespeeld? (Rudi Racer (White Goblin Games), Pinguflip (HABA),...


Mar 27, 2020

De Startspelers zijn weer soort van compleet. Tussen de voedingen, luiers en onverwacht kleutervermaak door weten we zelfs nog wat spellen te spelen. 

4.15 Wat hebben we gespeeld? (Expedition to Newdale (Lookout Games), Imhotep - Het Duel (White Goblin Games), Circadians - First Light (Garphill Games))

  • De...